LEI STEDET

GAPAHUKEN
Etter ca ti minutters gange langs en idyllisk skogsvei, kommer du til amfiet som ligger på 80 meters høyde over Trondheimsfjorden. Her kan du nyte den storslåtte utsikten i en arena som er unik både i Norges- og verdenssammenheng.
Amfiet er bygget i hesteskoform, har bord og benker under tak og omkranser et stort ildsted. Her er det gode muligheter for en helaften med nydelig mat, underholdning, musikk og dans i solnedgangen.
Lokalet har plass til 150 personer.
Det er begrensa med parkeringsmuligheter ved Gapahuken. Det er lagt opp at gjester skal gå kulturstien fra gården. Denne er ca 500 meter.
LAVVOEN
Dette er stedet for å samle kolleger eller venner for trivelig prat, sang og gode historier rundt ildstedet!
Beliggende fredelig i vakker skogsnatur ca 10 minutters gange fra gården, byr lavvoen på en lun og eventyrlig atmosfære og danner en unik ramme for selskapet ditt. Her legges det til rette for enkel servering av høy kvalitet.
Lokalet har plass til 70 personer.


STABBURET
Har du lyst til å invitere til et hyggelig lag i historiske rammer, ønsker vi velkommen til stabburet! Her serverer vi enkel varmmat som dere kan nyte i en stemningsfull atmosfære.
Tømmerbygningen fra 1855 har bevarte gjenstander fra et tidsperspektiv på 500 år og dersom det er ønskelig forteller vi gjerne gårdens historie og om mennesker som har levd her, i hverdag og fest.
Lokalet har plass til 20 personer. I stabburet serverer vi tre eller fem retter basert på ureiste råvarer. Maten tilberedes i samarbeid med vår samarbeidspartner Andreas Thomas Strømsland. Ta kontakt for pris og meny. Menyen vil varere etter sesong

Mat & drikke
Det er enkelt å holde selskap hos oss!
Du trenger kun å fortelle oss hvor mange gjester du skal ha. Så er det bare å kommet til dekket bord og forsyne seg av vår populære buffet. Vi lanserer ny meny våren 2023
Buffet og varmretter- våre alternativer
Forsyn deg fritt fra vår buffé av varme og kalde retter, og rund av med nydelig dessert og kaffe. Vi har to alternative buffer å velge mellom. Vi tilbyr også en tallerkenrett for et enkelt alternativ. Det er vår samarbeidspartner Andreas -Thomas Strømsland hos Smedstuen Catering AS som lager mat for oss
Alternativ 1: 675,- per pers ink MVA
Kald mat
Krydder gravet laks
Allergener: fisk
Estragon emulsjon
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Syltet fennikel
Allergener:sulfitt
Eggerøre
Allergener: egg, melk
Lokal ost og spekemat
Allergener: melk, sulfitt
Roast beef av Trøndersk kalv mørbrad
Allergener: ingen
Remulade
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Syltet rødløk
Allergener: sulfitt
Panzanella salat
Allergener: ingen
Krutonger
Allergener: gluten fra hvete, bygg og rug
Potet salat med sennep og basilikum
Allergener: sennep, sulfitt
Honey Mustard Cole Slaw
Allergener: sennep, sulfitt
Smør
Allergener: melk
'Brød
Allergener: gluten fra hvete
Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Varm Mat
Langtidsstek “Dry Rubbed” Svinenakke av fritgående Duroc gris fra Innherred
Allergene: ingen
Ovnsbakt rot grønnsaker
Allergener: ingen
Sambal Oelek bakt hvitfisk fra Trondheims fjorden
Allergener: fisk
Sriracha marinert og grillet kyllinglår fra Inderøy
Allergener: sulfitt
“Arnt’s Spesial” pølse fra Halsan Kjøtt på Levanger
Allergener: ingen
Vegansk gryte med bønner
Allergener: sulfitt
Salt bakt Perle potet
Allergener: ingen
Dessert
Porter Brownie med salt karamell saus og peanøtter
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg
Kokoskrem mousse med ristet pistasj og karamellisert hvitsjokolade
Allergener: melk, pistasj
Alternativ 2: kr 530,- per pers ink MVA
Kald Mat
Gravet laks
Allergener: fisk
Estragon emulsjon
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Syltet fennikel
Allergener:sulfitt
Eggerøre
Allergener: egg, melk
Lokal ost og spekemat
Allergener: melk, sulfitt
Panzanella salat
Allergener: ingen
Krutonger
Allergener: gluten fra hvete, bygg og rug
Potet salat med sennep og basilikum
Allergener: sennep, sulfitt
Honey Mustard Cole Slaw
Allergener: sennep, sulfitt
Smør
Allergener: melk
Brød
Allergener: gluten fra hvete
Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Varm Mat
Langtidsstek “Dry Rubbed” Svinenakke av fritgående Duroc gris fra Innherred
Allergene: ingen
Ovnsbakt rotgrønnsaker
Allergener: ingen
Sambal Oelek bakt hvit fisk fra Trondheimsfjorden
Allergener: fisk
Sriracha marinert og grillet kyllinglår fra Ytterøy
Allergener: sulfitt
Vegansk gryte med bønner
Allergener: sulfitt
Salt bakt små potet
Allergener: ingen
Dessert
Porter Brownie med salt karamel saus
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg
Kokoskrem mousse og karamaliseret hvitsjokolade
Allergener: melk, pistasj
Rustikk Hovedrett ( ikke del av buffe`)
pris: 295,- ink MVA
Grillet Svinenakke av frittgående Duroc gris fra Innherred
Sopp, brokkolini,nepe, potetpure, syltet rødløk og honning-sennepsjy
Allergener: melk, sennep, sulfitt
Leie av plass: Som en grunnpris for leie av hele anlegget tilkommer kr. 100,- per person eller minimum kr. 5000,Inkludert i denne prisen er klargjøring av anlegget, toaletter, ved til bål og vertskap.