top of page
Lei stedet

LEI STEDET

bilde 09.01.2021, 15 06 43.jpg
GAPAHUKEN

Bookinger for 2023 er avsluttet. Ta kontakt for booking 2024 

 

Etter ca ti minutters gange langs en idyllisk skogsvei, kommer du til amfiet som ligger på 80 meters høyde over Trondheimsfjorden. Her kan du nyte den storslåtte utsikten i en arena som er unik både i Norges- og verdenssammenheng.

 

Amfiet er bygget i hesteskoform, har bord og benker under tak og omkranser et stort ildsted. Her er det gode muligheter for en helaften med nydelig mat, underholdning, musikk og dans i solnedgangen.

 

Lokalet har plass til 150 personer.

Det er begrensa med parkeringsmuligheter ved Gapahuken.  Det er lagt opp at gjester skal gå kulturstien fra gården. Denne er ca 500 meter.  

/ TA KONTAKT

LAVVOEN

Lavvoen river vi høsten 2023 for å sette opp en ny til sesongen 2024.

/ TA KONTAKT

bilde 09.01.2021, 15 08 52.jpg
bilde 09.01.2021, 15 07 14.jpg
STABBURET

Har du lyst til å invitere til et hyggelig lag i historiske rammer, ønsker vi velkommen til stabburet! Her serverer vi enkel varmmat som dere kan nyte i en stemningsfull atmosfære.

Tømmerbygningen fra 1855 har bevarte gjenstander fra et tidsperspektiv på 500 år og dersom det er ønskelig forteller vi gjerne gårdens historie og om mennesker som har levd her, i hverdag og fest.

 

Lokalet har plass til 20 personer.  I stabburet serverer vi  tre eller fem retter basert på ureiste råvarer. Maten tilberedes i samarbeid med vår samarbeidspartner Andreas Thomas Strømsland. Ta kontakt for pris og meny. Menyen vil varere etter sesong 

/ TA KONTAKT

Mat & Drikke
bilde 09.01.2021, 15 07 18.jpg
Mat & drikke 

Det er enkelt å holde selskap hos oss!

Du trenger kun å fortelle oss hvor mange gjester du skal ha. Så er det bare å kommet til dekket bord og forsyne seg av vår populære buffet. Vi lanserer ny meny og nye priser våren 2024

Buffet og varmretter- våre alternativer

Forsyn deg fritt fra vår buffé av varme og kalde retter, og rund av med nydelig dessert og kaffe. Vi har to alternative buffer å velge mellom.  Vi tilbyr også en tallerkenrett for et enkelt alternativ. Det er vår samarbeidspartner Andreas -Thomas Strømsland hos Smedstuen Catering AS som lager mat  for oss.

 

Vi lanserer ny meny sammen med våre samarbeidspartnere våren 2024 

Meny: kr 595,- per pers ink MVA

 

Kald Mat
Gravet laks
Allergener: fisk

 

Estragon emulsjon
Allergener: egg, sennep, sulfitt

 

Syltet fennikel
Allergener:sulfitt

 

Eggerøre
Allergener: egg, melk

 

Lokal ost og spekemat
Allergener: melk, sulfitt

 

Panzanella salat
Allergener: ingen

 

Krutonger
Allergener: gluten fra hvete, bygg og rug

 

Potet salat med sennep og basilikum
Allergener: sennep, sulfitt

 

Honey Mustard Cole Slaw
Allergener: sennep, sulfitt

 

Smør
Allergener: melk

 

Brød
Allergener: gluten fra hvete

 

Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt

 

Varm Mat
Langtidsstek “Dry Rubbed” Svinenakke av fritgående Duroc gris fra Innherred
Allergene: ingen

 

Ovnsbakt rotgrønnsaker
Allergener: ingen

 

Sambal Oelek bakt hvit fisk fra Trondheimsfjorden
Allergener: fisk

 

Sriracha marinert og grillet kyllinglår fra Ytterøy
Allergener: sulfitt

 

Vegansk gryte med bønner
Allergener: sulfitt

 

Salt bakt små potet
Allergener: ingen

 

Dessert
Porter Brownie med salt karamel saus
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg

 

Kokoskrem mousse og karamaliseret hvitsjokolade
Allergener: melk, pistasj

 

Rustikk Hovedrett ( ikke del av buffe`) 

pris: 295,- ink MVA

 

Grillet Svinenakke av frittgående Duroc gris fra Innherred
Sopp, brokkolini,nepe, potetpure, syltet rødløk og honning-sennepsjy
Allergener: melk, sennep, sulfitt
 

Leie av plass: Som en grunnpris for leie av hele anlegget tilkommer kr. 100,- per person eller minimum kr. 5000,Inkludert i denne prisen er klargjøring av anlegget, toaletter, ved til bål og vertskap.




 

PASSER DETTE DITT SELSKAP?​
Fyll ut skjemaet helt uforpliktende, så hører du snart fra oss.  

Arrangement for:

Takk for henvendelsen din! Du hører snart fra oss.

Ta kontakt/skjema
bottom of page