top of page

Gården med den lange historien

img_4299.jpg
OM OSS

Frøset Østre er en gård på historisk grunn i vakre omgivelser på Byneset, bare 25 minutter kjøring fra Trondheim. Her får du atmosfæren, utsikten, maten
og de unike lokalene som danner den perfekte rammen rundt arrangementet ditt. 

img_6193.jpg

                                                  Om Frøset Østre

Gården er i aktiv og allsidig drift med melkeproduksjon, kilnotfiske og utleie av selskapslokaler. 

Gjennom driften vår har vi utviklet et konsept som gjør at vi bruker de allsidige ressursene vi forvalter.

Frøset Østre er med sin beliggenhet nær byen og med sin unike utendørsarena blitt et attraktivt sted for arrangement som konserter, familiefester, firmaturer og vennelag.

Gården drives i dag av Kari Frøseth og Lars Inge Fenes.

HISTORIEN

Der Trondheimsfjorden favner videst mot solnedgangen, ligger Frøsetgårdene. Hit kom de første innbyggerne i Trondheim for 1o ooo år siden for å fiske laks og veide rein.
 

På Frøset Østre er det lange tradisjoner med melkeproduksjon, dyrking av vekster og laksefiske. Satsingen på selskap og opplevelser startet i 2004, da Kirsten og Arnt Frøseth bygde lavvoen. Senere kom også Gapahuken med utsikt over Trondheimsfjorden til. Elementer som har stått sentralt frem til nå er vertskapsrollen, de gode historiene og lokale matopplevelser. 
 

I dag har gården blitt tatt over av neste generasjon, Kari og Lars Inge. Forpakter er Teodor Hoem. Vi gleder oss til å ta i mot deg og ditt selskap!

HISTORIEN
TEAMET FRØSET
bottom of page