top of page

søn. 29. aug.

|

Byneset

EKSTRAKONSERT // Far og to døtre på hjemmebane med Trondheimsolistene

EKSTRAKONSERT // Trondheimsolistene er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim.  Søstrene Anne og Tora opptrer på hjemmebane med far Roar Wik - og har med seg Jack Enters på kontrabass og piano.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
EKSTRAKONSERT // Far og to døtre på hjemmebane med Trondheimsolistene
EKSTRAKONSERT // Far og to døtre på hjemmebane med Trondheimsolistene

Tid og sted

29. aug. 2021, 19:30

Byneset, Hangerslettvegen 232, 7070 Bosberg, Norge

Om arrangementet

Det er en glede å kunne presentere at Trondheimsolistene og Far og to døtre har sagt ja til å gjennomføre en ekstrakonsert. Oppgitt klokkeslett i arrangementet (19.30) er tidligste tidspunkt for innslipp. 

Far og to døtre på hjemmebane sammen med Trondheimsolistene

Konsert Frøset Amfi  søndag 29. august.

// «Det er som om man får følelsen av å bli invitert hjem i stuen til “Far og to døtre” – og hvor hver sang som synges og hvor hver melodi som spilles fremføres på en svært intim måte. Man skulle ikke tro at bandet spiller for noen hundre mennesker denne overskyede ettermiddagen»  heter det i anmeldes fra konserten Roar Wik med døtrene Anne og Tora hadde på Moldejazz i 2018.  I år opptrer «Far og to døtre» virkelig på hjemmebane når de opptrer på Frøset Østre, bare et steinkast fra heimplassen på Høstad.  Søndag 20.  juni gjester de Frøset Østre sammen med Trondheimsolistene. Med seg har de Jack Enters på kontrbass og piano.

// Trondheimsolistene er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim. Orkesteret ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn.

Med høy kvalitet og nyskapende kunstnerisk profil i kombinasjon med ungdommelig friskhet og sprudlende, entusiastisk spilleglede, bidrar Trondheimsolistene til økt tilgjengelighet, oppmerksomhet og bevissthet rundt det kunstneriske uttrykk -  kammermusikk.

Gjennom sine konserter og turnéer over store deler av Europa, Asia, USA og Sør-Amerika har Trondheimsolistene utviklet seg til å bli et av de mest spennende kammerorkestrene på den internasjonale arena. Orkesterets utgivelser har til sammen ti GRAMMY-nominasjoner og de har mottatt Spellemannpris for tre av sine utgivelser. Sammen med Nidarosdomens jentekor mottok utgivelsen «LUX» GRAMMY i 2020. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse.

Etter dagens smittevernregler er det plass til 96 deltakere på ekstrakonserten. 

Det er ikke nummerte plasser.

Før og under forestillingen vil det bli solgt mat og drikke.

Parkering på gården.  Det tar ca 10 minutter å gå til amfiet/ gapahuken i behagelig tempo.

 

Vi har reservert plasser til rullestol. Ta kontakt vedr. dette.

Velkommen!

KJØPSBETINGELSER:

Kjøpte billetter refunderes ikke. Dette er regulert ved angrerettloven.

Ved avlyst arrangement grunnet Covid-19 refunderes billetten (bilettpris). Tjenestegebyr refunderes ikke.

Billetter

 • EKSTRAKONSERT // 29. august

  Far og to døtre på hjemmebane sammen med Trondheimsolistene. Billettpris: 550,-. Tjenestegebyr til billett-distributør legges til i kassen.

  kr 550,00
  +Tjenestegebyr på kr 13,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page