top of page
img_1315.jpg
Mat & drikke 

Det er enkelt å holde selskap hos oss!

Du trenger kun å fortelle oss hvor mange gjester du skal ha. Så er det bare å kommet til dekket bord og forsyne seg av vår populære grillbuffét.

bilde 09.01.2021, 15 07 18.jpg
ANDELSLANDBRUK 

Andelslandbruk er et langsiktig samarbeid mellom forbrukere og matprodusenter. Ansvar, risiko og avling blir delt mellom partene etter avtale for ett år om gangen. På Frøset Østre tar vi opp medlemmer fra høsten 2021.  Ta gjerne kontakt om du er interessert i å delta. 

ANDELS-
LANDBRUK

På Frøset Østre er det drevet matproduksjon i mange generasjoner.  I dag er det melkeproduksjon  som er hovedproduksjon på gården. Det sies at munkene dyrket urter på gården den gang Frøset som mange andre gårdsbruk var underlagt kirken.  I dag dyrker vi grønnsaker og urter som hobby på gården.  Noe selger vi til nærbutikken og noe til slekt og venner. Det er mange som er opptatt av å dyrke grønnsaker og de siste årene har dette blitt en trend.  Argumentene for å etablere andelslandbruk er mange; frisk luft,  sunn og kortreist mat, helsefremming, sosialt og møtes på dugnad, aktivitet for hele familien og mye mer.  Vi ønsker å prøve dette på Frøset Østre fra 2022.  Vi legger til rette for påmelding høsten 2021.   Sommeren 2021 vil vi ha noe produksjon. Ta kontakt om dere vil komme å se og høre om planene våre.  

Du kan lese mer om andelslandbruk her 

Antall medlemmer , priser , organisasjonsmodell er ikke klart enda 


   

bottom of page